Transport op locatie

Voor transport over de weg maakt De Gier jachstalling gebruik van de DGA Hydrau Transporter 100 ton.  Door de radiografische besturing kan de bestuurder vrij om het schip heen lopen en zo tot op de millimeter nauwkeurig rangeren en positioneren. Ook grote schepen tot 100 ton, die vragen om zware bokken, kunnen met dit transport moeiteloos worden vervoerd.

Dankzij de uitzonderlijke wendbaarheid van deze hydraulische transporter, is het mogelijk de ruimtes voor binnenstalling en buitenstalling efficiënter in te delen. Bovendien kunnen de schepen voor specifiek onderhoud eenvoudiger worden verplaatst.

Ligt uw schip elders in het land? Geen probleem.

De Gier Jachtstalling kan voor u het hijsen en transport door heel Nederland naar onze stalling in Enkhuizen of naar uw eigen loods of  buitenterrein van A tot Z regelen. Bel De Gier Jachtstalling en wij komen schip tot 100 ton verplaatsen. Overigens, niet alleen schepen, maar ook grote zware werkstukken verplaatsen of vervoeren over de weg is geen probleem.

Speciaal voor schepen verhuren wij verschillende type bokken om de stabiliteit te waarborgen. Voor speciale vrachten maken wij constructies op maat.

Offerte of info aanvraag